لوکس ترین و گران ترین هتل جهان در آنتالیا

dali1

هتل معروف، فوق مدرن و پنج ستاره “مردان” در ۲۳ می ۲۰۰۹ در ساحل کندو (Kundu) در آنتالیای ترکیه افتتاح شد.

Read the rest of this entry »


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 15 خرداد 1391برچسب:, | 11:34 | نویسنده : ahani |

موزه گوگنهایم در بیلبائو

فرهنگ‌های ساختمان‌سازی شامل تمام مؤسسات عمومی و فردی است که با آن‌ها سر و کار داشته و به نوعی بر شکل ساختار آن‌ها تأثیر می‌گذارند.

موزه جدید «گوگنهایم» در اسپانیا به صورتی وسیع و گسترده مورد تحسین منتقدان معماری قرار گرفته و به عنوان سازه‌ای منحصر بفرد که اوج خلاقیت معماری در آن به کار رفته، شناخته شده است.

این سازه نشان دهنده این است که در آخر قرن بیستم بالاخره سازه ارزشمندی ساخته شد. این موزه با ظرافت خاص و به یاری خلاقیت بکار رفته در آن، به دنیای اطرافش مرتبط است.

Read the rest of this entry »


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 15 خرداد 1391برچسب:, | 11:25 | نویسنده : ahani |

Burnham Pavilion by Zaha Hadid Architects

bup1

Here are photos of Zaha Hadid Architects‘ Burnham Pavilion, which opened recently in Millennium Park in Chicago.

Hadid’s pavilion is one of two commissioned to celebrate the centenary of the Burnham Plan, which set out a blueprint for urban design in the city.

Read the rest of this entry »


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 12 خرداد 1391برچسب:, | 22:35 | نویسنده : ahani |

معماری کتابخانه ملی اتریش



طراحی کتابخانه ملی اتریش

کتابخانه ملی اتریش

 


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, | 21:53 | نویسنده : ahani |

اسکیس معماری

اسکیس دکتر صدیق با خط لرزون.
-حرف من اینه که با خط لرزون هم اسکیس میزنن.همین اقای حسینی که اینجا اموزش میدادن تمام خطوطشون لرزون بود.احسان طایفه تو هر سه جلد کتابش تمام کاراش با خط لرزون و خیلی هم
زیبا.به نظر من خط لرزون معمارانه تره.هرچند الزامی برای این کار وجود نداره


خط لرزون خیلی جلوه خوبی به کار میده اما سرعت کارو نسبت به خط اسکیسی میاره پایین

 

اما هر خطی یه کاربر خاصیم داره

 

مثلا خط اسکیسی برای جاهاییه که ما میخوایم چیزی رو ایجاد کنیم، مثل پلان و روند طراحی و خط لرزون وقتیه که میخوایم چیزی رو که بوجود اومده ثبت کنیم مثل کروکی و نما و پرسپکتیوو و کلا چیزایی که جنبه ثبتی از یه اثر بوجود اومده حتی درحد روی کاغذ باشه

نه تو می مانی و نه اندوه / و نه هیچیک از مردم این آبادی... / به حباب نگران لب یک رود قسم / و به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت،
غصه هم می گذرد، / آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند... / لحظه ها عریانند.
به تن لحظه خود، جامه اندوه مپوشان هرگز.

 

کارهای زیبای سیداحسان موسوی:


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 11 خرداد 1391برچسب:, | 11:45 | نویسنده : ahani |

تمرین شماره 1 :
خط
با استفاده از مداد و یا روان نویس نوک نمدی بالاتر از شماره ی 0.3 و یا ماژیک تاچ با رنگی تیره (استفاده از سر ضخیم تر قلم )و یا قلم عربی با شماره 0.2 و 0.4 شروع به ترسیم خطوطی در جهات مختلف نمائید .ابتدا از خطوطی کوتاه تر شروع نموده و به تدریج طول خطها را افزایش دهید .توجه نمائید که در این تمرین هدف ترسیم پاره خط است و خط ها باید کاملا کنترل شده باشند .تمرین خط به تنهائی منجر به تقویت خطوط شما نمی شود مگر اینکه در قالب شکل و فرم تداوم یابد.از ساده ترین شکل های هندسی شروع کنید از مستطیل و مثلث و خطوطی را ترسیم کنید که بعد از تقاطع کمی از یکدیگر عبور می نمایند یا در محل تقاطع به نقطه تبدیل می شوند.در مرحله سوم، نماها و کروکی هایی ساده را انتخاب نموده و با ضخامت های مختلف قلم ، تمرین را ادامه دهید.(توجه نمائید که ماژیک تاچ و ابزارهایی نظیر آن ، امکان ایجاد خطوطی با ضخامت های متنوعی را به شما می دهند.)اهمیت استفاده از ضخامت های مختلف قلم در ترسیم، بویژه در پرسپکتیوهای دید ناظر و پرنده ، بیشتر خواهد بود .زیرا برای نمایش عمق ، پرسپکتیو مورد نظر ، سکانس بندی شده و معمولا به سکانس های دور و میانی و نزدیک تقسیم می شود و مطلوب تر است که هر سکانس جهت نمایش عمق با درجات مختلفی از تیرگی و ضخامت خطوط ترسیم گردد. و البته در برخی موارد بر اساس درجه اهمیت بخش خاصی از طرح معماری ، ارزش گذاری خطی و رنگی انجام می شود.

به ضخامت های متنوع قلم ، ایجاد تاکید وسکانس بندی در نمونه آثار ارائه شده توجه نمائید.

 

 

تمرین شماره 2 (راندوی احجام پایه )
ابزار لازم :
1- روان نویس نوک نمدی ( 0.3 )و روان نویس با جوهر سفید
2- روان نویس s ، F
3- ماژیک های Touch یا Kure color خاکستری (حداقل چهار رنگ با یک فاصله رنگی )
به طور مثال در ماژیک های Kure color : شماره های w.02 w.04 , w.06 , , w.08
نکته : ماژیک های خاکستری Touch حداقل به چهار گروه تقسیم می شوند:
گروه (Blue Grey ) BG
گروه (Cool Grey ) CG
گروه (Warm Grey ) WG
گروه (Green Grey ) GG
انتخاب فقط یک گروه با ترتیب ذکر شده در ترسیم تمرین شماره 2 کافیست .
4- ماژیک شماره 841 و 520 (kure color )
و تکنیک خطی و محوی (متمایل به آبرنگ )و به کار بردن توامان این دو تکنیک ، در راندوی طرح انتخابی ، مورد نظر ماست.در تکنیک خطی ، سرعت حرکت قلم بیشتر است اما در تکنیک آبرنگی با حرکت آهسته قلم ویا با ایجاد ضربه ، جوهر درکاغذ نفوذ بیشتری نموده و بر روی سطح کاغذ پخش می شود.
ابتدا حجم مورد نظر را با روان نویس در پرسپکتیو دید ناظر یا پرنده ترسیم کنید ، برای شروع از احجام ساده تری استفاده نمائید .بعد از ترسیم حجم ، با مشخص نمودن جهت نورپردازی ، درجات تیرگی سطوح مختلف و شکل سایه عمودی یا افقی را بر سطوح مشخص می نمائیم . با استفاده از تکنیک خطی ، سطوح روشن تر را راندو نموده و با ترکیب تکنیک خطی و آبرنگی ، راندوی سطوح تیره تر را کامل می کنیم ، جهت رنگ گذاری ، ابتدا از خاکستری های روشنتر و تدریجا از خاکستری های تیره تر، 520 و 841 استفاده می نمائیم .در انتها با روان نویس F و یا قلم عربی خطوطی جسورانه و محکم را به لبه های حجم اضافه نموده و با استفاده از روان نویسی با جوهر سفید ، مرز بین سطوح تیره و روشن را مشخص می نمائیم .(این مرحله به صورت طبیعی تر و با سفید باقی گذاشتن صفحه کاغذ نیز می تواند ایجاد شود. )
خط های جسورانه و محکم در لبه های احجام یکی از مواردی است که راندوی معماری را از نقاشی متمایز می نماید .
جهت درک بیشتر مطالب ، به نمونه های زیر توجه نمائید:

تمرین شماره 3 : تکنیک ارائه مونوکروم با ماژیک های نیمه خشک شده استفاده ازماژیک های خشک شده یکی از مناسب ترین تکنیک های انتخابی برای آزمون اسکیس است.زیرا با ابزاری محدود می توان به ارائه ای سریع و جذاب دست یافت .استفاده از ماژیک های خشک شده ، موجب انطباق ابزار ارائه دردو فرآیند طراحی وراندو به ویژه در ترسیم پرسپکتیوها می شود ( به طور معمول ، در آزمون ، طرح با مداد ترسیم شده و مراحل راندو با روان نویس ، ماژیک و یا ابزارهای مشابه انجام می شود ) . ابزار لازم :
در صورت ارائه ی تک رنگ سیاه :
1- ماژیک تاچ مشکی (شماره 120 ) ، حداقل 2 ماژیک
2- ماژیک M مشکی ، حداقل 2 ماژیک
ابزار لازم :
در صورت ارائه ی تک رنگ قهوه ای :
1- ماژیک تاچ قهوه ای تیره ( شماره 98 )، حداقل 2 ماژیک
2- ماژیک M قهوه ای ، حداقل 2 ماژیک
- این تکنیک می تواند با رتگ های دیگر ، منطبق بر موضوع طرح، شرایط بستر واقلیم و… نیز اجرا شود .
- ماژیک تاچ برای سطوح وسیع تر استفاده می شود و ماژیک M هم پاسخگوی بخش های ظریفتر و جژئیات طرح است .
روش اجرا :
یکی از دو ماژیک ، باید به اندازه کافی جوهر داشته و تقریبا تازه باشد و ماژیک دیگر تا حدی خشک شده به نحوی که بتوان برای راندوی سطوح با درجات تیرگی متوسط و ایجاد نیم سایه ها از آن استفاده نمود.
با کم و زیاد کردن فشار وارده بر ماژیک نیمه خشک ، بویژه ماژیک M ، می توان درجه تیرگی سطح را کنترل نمود هرچند که میزان خشک شدگی ماژیک نیز عامل مهمی است.
نکته : گاه ساییدگی نوک ماژیک های نیمه خشک ، منجر به شکل گیری بافت های کاربردی و زیبا در ارائه می شود.
از تمرینی ساده شروع نمائید ، کادرهایی با عرض تقریبی 5- 3 سانتی متر و طول 10- 15 سانتی متر ترسیم کنید .با ماژیک نیمه خشک شده ، خطوط عمودی را پشت هم و پیوسته ترسیم و سعی نموده درجه تیرگی خطوط با توجه به نکات گفته شده ، با نظمی در طول کادر تغییر کند. این تمرین را به صورت مشابهی برای خطوط افقی و مورب با زوایای مختلف نیز انجام دهید .
در مرحله بعد با ترسیم احجامی ساده و سپس مشخص نمودن سایه های افقی و عمودی ، سطوح روشن و نیم سایه ها ، شروع به راندوی احجام با استفاده از تکنیک ماژیک نیمه خشک نمائید

نمونه های زیر می تواند به درک بیشتر مطالب گفته شده کمک نمایند.
ترسیم و راندو: سپیده علیمحمدزاده


ترسیم و راندو: سپیده علیمحمدزاده

 

تمرین شماره 4:
ابزار لازم :
1- پاستل سفید
2- مدادرنگی ( رنگ قرمز و رنگ مشکی)
3-ماژیک Touch: شماره 107 ،145 ، 14، 185
4-ماژیک Kure color : شماره 841 ،823 ، 821
5- روان نویس 0.3
نکته :
- استفاده از پاستل در تمرین مورد نظرو تمرین های مشابه به صورت محدود بوده و غالبا جهت نمایش پرتوهای نور و… به کار برده می شود.
- مدادرنگی مکمل بسیار مناسبی برای ماژیک محسوب می شود و بیشتر جهت ایجاد بافت و نمایش مصالح بر روی سطوح ماژیک استفاده می شود .
ابتدا با روان نویس کادرهایی با ابعاد تقریبی 15 در 3-5 سانتی متر ترسیم نمائید .
طرح و راندو : سپیده علیمحمدزاده
با ماژیک شماره 107 و با پهنای قلم ، خطوط عمودی و مورب را به گونه ای در سطح ترسیم نمائید که ابتدای سطح با تیرگی و پیوستگی بیشتر ترسیم گردد و در انتهای سطح، فاصله خطوط عمودی کاهش یابد و از ضخامت کمتر ماژیک استفاده شود. در این مرحله جهت تکمیل بافت ، خطوطی با ظرافت بیشتر با مدادرنگی اضافه می شود.
تحلیل تکنیک های استفاده شده در طرح زیر می تواند به درک بیشتر مطلب کمک نماید .
1- تکنیک تشریح شده ( ماژیک 107+ مدادرنگی قرمز )به وضوح در جداره های اثر دیده می شود . (به نسبت سطوح سفید و سطوح رنگ آمیزی شده وضخامت های متنوع قلم توجه نمائید.)
2- در بیان قسمتی از طرح که نیاز به تاکید بیشتری احساس می شد جهت شاخص سازی از ترکیب ماژیک شماره 14 و رنگ های قرمز و مشکی مدادرنگی استفاده شد .وسطوح به گونه ای یکنواخت راندو شد .( فواصل سفید حذف گردید.
3-از ترکیب رنگ های 821 و 145 و 185 جهت راندوی سطوح شفاف با تکنیک محوی استفاده شده است.
4- خطوط جسورانه و محکمی در انتهای کار به لبه های بخشی از حجم اضافه شده و بر تاکید بر اجزای موردنظر افزوده است .
5-و در انتها پرتوهای نور جهت جذاب تر و پویا تر نمودن فضا ، بوسیله پهنای پاستل اضافه شده اند.

 

تصویر شماره 1 – تناسبات در فیگور
به چند نکته درمورد فیگور توجه نمائید :
1- در کروکی ها و در ترسیماتی که در مدت زمان طولانی تری انجام می شوند ( در قیاس با ترسیم اسکیس ) ، فیگورها با جزئیات بیشتری نمایش داده می شوند .
2- فیگورهایی که در نما و مقطع و به طور مثال دردو مقیاس معمول 100/1 و 200/1 ترسیم می شوند فاقد جزئیات اند و صرفا با ترسیم چند خط کلیت فیگور ظاهر می گردد.
3- در پرسپکتیو ، بویژه پرسپکتیو دید پرنده ، مانند سایر اشیا و احجام که در این دید قرار می گیرند باید به کوتاه نمائی در ارتفاع ( قد ) توجه نمود .
4- گاه جهت ترسیم فیگور در پرسپکتیو ، صرفا از روان نویس استفاده شده و گاه بوسیله ی پهنای قلم ( ماژیک ، مداد یا کنته ) ، فیگورها با سرعت زیاد ترسیم می شوند .
5- می توان سطوح داخلی فیگورها را بی آنکه رنگی داشته باشد سفید باقی گذاشت تا با تضادی که نسبت به زمینه ایجاد می شود هم حجم و هم فیگورها فرصت بیشتری برای خودنمائی داشته باشند.
جهت درک بیشتر مطلب به راندوهای ارائه شده توجه نمائید .
در راندوی ذیل جهت ایجاد تضاد با زمینه برخی فیگورها
رنگ آمیزی شده و برخی دیگر سفید باقی گذاشته شده اند.
فیگور در دید ناظر ، ترسیم و راندو : سپیده علیمحمدزاده
آثار دانشجویان
- فیگورهای مطلوب جهت استفاده در نما و مقطع
- فیگور در دید پرنده – صفورا عبدی
تصویر شماره 1 – تناسبات در فیگور
به چند نکته درمورد فیگور توجه نمائید :
1- در کروکی ها و در ترسیماتی که در مدت زمان طولانی تری انجام می شوند ( در قیاس با ترسیم اسکیس ) ، فیگورها با جزئیات بیشتری نمایش داده می شوند .
2- فیگورهایی که در نما و مقطع و به طور مثال دردو مقیاس معمول 100/1 و 200/1 ترسیم می شوند فاقد جزئیات اند و صرفا با ترسیم چند خط کلیت فیگور ظاهر می گردد.
3- در پرسپکتیو ، بویژه پرسپکتیو دید پرنده ، مانند سایر اشیا و احجام که در این دید قرار می گیرند باید به کوتاه نمائی در ارتفاع ( قد ) توجه نمود .
4- گاه جهت ترسیم فیگور در پرسپکتیو ، صرفا از روان نویس استفاده شده و گاه بوسیله ی پهنای قلم ( ماژیک ، مداد یا کنته ) ، فیگورها با سرعت زیاد ترسیم می شوند .
5- می توان سطوح داخلی فیگورها را بی آنکه رنگی داشته باشد سفید باقی گذاشت تا با تضادی که نسبت به زمینه ایجاد می شود هم حجم و هم فیگورها فرصت بیشتری برای خودنمائی داشته باشند.
جهت درک بیشتر مطلب به راندوهای ارائه شده توجه نمائید .
در راندوی ذیل جهت ایجاد تضاد با زمینه برخی فیگورها
رنگ آمیزی شده و برخی دیگر سفید باقی گذاشته شده اند.
فیگور در دید ناظر ، ترسیم و راندو : سپیده علیمحمدزاده
آثار دانشجویان


- فیگورهای مطلوب جهت استفاده در نما و مقطع


- فیگور در دید پرنده – صفورا عبدی


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, | 22:54 | نویسنده : ahani |

اسکیس های دانشجویان عمران تصاوير جديد زيباسازی وبلاگ , سايت پيچك » بخش تصاوير زيباسازی » سری ششم www.pichak.net كليك كنيد


برچسب‌ها:

تاريخ : دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, | 22:23 | نویسنده : ahani |

درباره سازه های چادری

 

سازه های غشایی در سال 1960 توسط فرانک اوتو رواج دوباره ای گرفت. دو طرح پیشنهادی او عبارتند از:

شبکه سیمی آویخته که در نمایشگاه مونترال و همچنین ورزشگاه المپیک مونیخ استفاده شد که هر دو، جزءعظیم ترین و پیچیده ترین سازه های غشایی هستند.

امروزه با پیشرفت فناوری ها سازه های غشایی به کلی دگرگون و متحول شده اند،هر چند بهبود مصالح موجب بهبودعمکرد پوشش های غشایی شده است، ولی روش های نوین طراحی عامل اصلی بهره وری این سازه ها می باشد


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : دو شنبه 8 خرداد 1391برچسب:, | 13:17 | نویسنده : ahani |

تصاویر بسیار زیبا از بزرگترین برج دنیا

افتتاح بلندترین آسمانخراش جهان در دوبی

به گزارش تلویزیون دوبی، این برج ٨٢٨ متر ارتفاع دارد ومراسم افتتاح آن به وسیلۀ شیخ محمد بن راشد آل مکتوم، امیر دوبی، با پرده برداری از یک لوحه و ایراد یک سخنرانی کوتاه صورت گرفت.

به گزارش خبرگزاری فرانسه از دوبی، شیخ محمد بن راشد آل مکتوم دراین سخنرانی نام برج یا آسمانخراش را از “برج دوبی” به “برج خلیفه” تغییر داد تا برج به نام شیخ خلیفه بن زاید آل نهیان ، رئیس امارات متحدۀ عربی، باشد. امیر نشین دوبی یکی ازاعضای این امارات است.

بزرگترین برج دنیا

 

بزرگترین برج دنیا

بزرگترین برج دنیا

در پی این مراسم، چتربازان با چترهائی به رنگ های پرچم امارات (سرخ، سبز، سفید و سیاه) از آسمان فرود آمدند و پرترۀ عظیمی از شیخ خلیفه به نمایش در آمد.
یک نمایش نور وصدا که برج را چون  یک کاج نوئل یا کریسمس روشن کرد دیگر رویدادهای مربوط به افتتاح بلندترین برج یا آسمانخراش جهان بود.

بزرگترین برج دنیا

بزرگترین برج دنیا

بزرگترین برج دنیا

بزرگترین برج دنیا

بزرگترین برج دنیا

نگاهی از بالا به بلندترین ساختمان جهان


معماری و بناها

500x_burj-geoeye_01.jpg

برج خلیفه با ۸۲۸ متر ارتفاع و ۱۶۰ طبقه در دبی بلندترین ساختمان دنیا محسوب میشود. دیدن این بنای عظیم از نگاه با کیفیت ترین ماهواره تجاری جهان خالی از لطف نیست. این تصویر توسط GeoEye1 ماهواره گوگل گرفته شده که در حال حاضر بالاترین رزولیشن را در بین تمام ماهواره های تجاری دارد. ‏


شکل ظاهری این برج از بالا با آن سایه بلند اش شبیه یک بنای عجیب و در عین حال جالب شده است. تمام این مشخصات سبب شده که این برج شهرت زیادی برای خودش دست و پا کند. جالب است بدانید فیلم جدید ماموریت غیر ممکن ۴ در حال حاضر در دبی در حال فیلم برداری است و از این برج هم برای بخشی از صحنه های فیلم استفاده میشود. می توانید تام کروز را بر نوک این برج و در حال پرش از بالایش ببینید! ‏

500x_tom-top-of-the-world2.jpg

500x_tom-cruise-burj-khalifa-2.jpg

!!به ادامه مطلب حتما سر بزن!!

 


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : جمعه 5 خرداد 1391برچسب:, | 20:17 | نویسنده : ahani |

"پرزانته های منتخب معماری"

 

مرضیه ولدخانی - ترم دوم معماری دانشگاه آزاد تهران غرب - بهمن 1388

 

فریبا آروند- ترم دوم معماری دانشگاه آزاد شهرری - مهر 1386
 
 
سحر سارلی - ترم دوم معماری دانشگاه آزاد شهرری - مهر 1388
 
مرضیه ولدخانی - ترم دوم معماری دانشگاه آزاد تهران غرب - بهمن 1388
 
 
گلارین عرشی - ترم دوم معماری دانشگاه آزاد شهرری - مهر 1

 

 

 

شب پرستاره
اثر: وینسنت ون گوک
محل نگهداری: موزه هنرهای معاصر، نیویورک، 1889

 


 

بی شک این اثر هنری بهترین دوست داشتنی‌‌ها را به نمایش گذاشته و اما نوابغ را نیز به دردسر انداخته است. گویا هنرمند قصد داشته در طول نیم قرن یا بیشتر با استفاده پرمعنی اش از رنگ نوابغ و هنرمندان سراسر جهان را تحت تاثیر قرار دهد.
 

بقیه درادامه مطلب

 

 


برچسب‌ها:

ادامه مطلب
تاريخ : پنج شنبه 4 خرداد 1391برچسب:, | 20:7 | نویسنده : ahani |

ورزشگاه امارات (در انگلیسی: Emirates Stadium) نام ورزشگاه جدید ۶۰،۰۰۰ نفری آرسنال است که در سال ۲۰۰۶ میلادی با بازی تیم‌های آرژانتین و برزیل افتتاح شد .

در سال ۲۰۰۶ میلادی هواپیمایی امارات با پرداخت ۳۹۰ میلیون پوند به باشگاه فوتبال آرسنال، وارد قراردادی شد که به موجب آن نام استادیوم جدید آرسنال به مدت یازده سال (از سال ۲۰۰۶) به نام «امارات» نامگذاری شود. این مبلغ همچنین شامل حک شدن آرم شرکت هواپیمایی امارات به مدت ۷ سال بر روی پیراهن تیم بزرگ و پرطرفدار لندنیآرسنال نیز می‌باشد .

استادیوم قدیمی تیم فوتبال آرسنال٬ ورزشگاه هایبری نام داشت.

ورزشگاه امارات
Emirates Stadium - East side - Composite.jpg
محل لندن
تاریخ شروع ساخت ژوئیه ۲۰۰۳
تاریخ بازگشایی ۲۲ ژوئیه ۲۰۰۶
مالک باشگاه فوتبال آرسنال
هزینه ساخت ۳۹۰ میلیون £
گنجایش ۶۰۳۶۱
مستاجرها باشگاه فوتبال آرسنال (۲۰۰۶-تاکنون)
ابعاد زمین ۱۰۵*۶۸ متر
استادیوم امارات.

Insideemirates1.jpg


برچسب‌ها:

تاريخ : پنج شنبه 4 خرداد 1391برچسب:, | 19:47 | نویسنده : ahani |

.: Weblog Themes By BlackSkin :.